『お客様にゆったりリラックスした雰囲気で本格的な美味しいお寿司を楽しんでもらいたい。』というオーナーのご希望に添い、こと細かいサイズの調整、色、素材感にこだわりました。
大胆に生木のルーバーを天井に施し日本の力強さ柔和さ繊細さを表現。
カウンターは日々移り変わる木の色を楽しんでいただこうと、着色せずに仕上げました。
思った風合いのタイルがなく自作したり、洗い出しの壁を施す等、チャレンジの多い物件となりました。
家具はお客さんがゆったりと座って食事できるように設計されています。

We were able to live up to the owner’s desire“to have customers enjoy an easygoing,
relaxing atmosphere with delicious sushi” by sticking to color,material, and fine tuning adjustments as requested.
To depict the delicacy, forcefulness, and flexibility of Japan,we have boldly used a living tree louver as the ceiling.
For the counter, we completed it without using tinting or coloration,but used a daily changing tree color for enjoyment.
We were met with many challenges such as creating textured tilesthat matched our needs, washing out the walls, and others.
The furniture is laid out so that customers can sit and enjoy dinner.